Bedrijfskleding
PrintsOpShirts.NL levert ook bedrijfskleding. We leveren vanaf 1 stuks en doen dit altijd samen met u. Zo is de mogelijkheid een proefbedrukking te maken, maar ook het bestellen van kleding in verschillende maten zodat er goed gepast kan worden is mogelijk. Hierdoor ontstaat een optimaal eindresultaat.

We kunnen kleding bedrukken met een transfer in full colour of borduren. Borduren gaat langer mee, maar is iets duurder dan een transfer aangezien er meer werk bij komt kijken en er een borduurkaart gemaakt moet worden.

Alles leveren we vanaf 1 stuks. Prijzen zijn op basis van keuzes, maar om een idee te krijgen een tshirt inclusief logo is rond de 18-20 euro. Een Polo shirt rond de 25, een hoodie rond de 25-30 euro. Alles inclusief bedrukking van maximaal 15×15 cm borstlogo en exclusief BTW. Goedkopere en duurdere varianten zijn mogelijk, wij kunnen elk soort kledingstuk of merk inkopen. Ook bestaat de optie dat u zelf kleding aanlevert en wij het alleen bedrukken.

Promotieartikelen
Naast kleding kunnen we ook promotieartikelen leveren en bedrukken. Denk hierbij aan pennen, doosjes, hoesjes, doppers, bidons, mintdoosjes, buttons etc. Ook hier is het grote voordeel dat we kunnen leveren vanaf lage aantallen. De meeste per stuk zelfs. Kortom geen 300-500 stuks als minimum aantal. U krijgt de prijs van een hoge staffel aangezien we wel in bulk inkopen maar mag het per stuk van ons afnemen. 

Waar maken we het?
Wij maken alles in onze studio in Moordrecht (net onder Gouda). Hier hebben we een aantal printers staan. We nodigen ook altijd nieuwe klanten uit even te komen kijken om inspiratie op te doen en te zien wat we allemaal kunnen.

Contact?
Bel ons op 0182-769155 of email ons op info@printsopshirts.nl

Langskomen kan op 
Zwanendreef 2
2841 NT Moordrecht

Wij zitten op de 1e verdieping. Bel voordat u wilt komen even op of we tijd hebben. Ondanks dat we met 4 mensen werken is het voor onze en uw planning goed te weten of we aanwezig zijn en tijd vrij kunnen maken!


Voorbeelden van andere klanten?
Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina om een idee te krijgen wat we allemaal maken qua bedrijfskleding of promotieartikelen.

2000px-Facebook.svg.png pinterest.png

studio PrintsOpShirts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *