Ole Hansom, niet een alledaagse naam voor een kledingstudio. En waarom dan toch deze naam? Wellicht het allermoeilijkste bij het starten van een bedrijf is de naam ervan bepalen. Zo ook bij ons kledingavontuur.

We zijn best wel even bezig geweest met een juiste naam. Een naam die enerzijds aangaf waar we voor staan, waar we op geïnspireerd zijn, eenduidig is, beschikbaar is en vooral het juiste gevoel bij ons als oprichters geeft.

Wij willen, zoals in een eerdere blog gezegd, een nieuwe standaard neerzetten voor het bedrukken van kleding. Niet de massa produktie maar teruggaan naar de kern van kwalitatief goede maar ook verrassende kleurrijke prints. Onze inspiratie is gestart in Denemarken. Daarnaast zijn we vaak in landen als Zweden en Noorwegen geweest. Landen waar kwaliteit en eenvoud voorop staat. Onze ontwerpen zijn gebaseerd op deze inspiratie en we vonden daarom dat onze naam deze Scandinavische insteek moest weerspiegelen.

We kleden ons zelf omdat we er leuk uit willen zien. We willen immers allemaal knap en leuk zijn. We willen “all handsome” zijn. We willen allemaal knap zijn. Ole Hansom is een verbastering van “all handsome” en is  daarmee de “Scandinavische versie” van “all handsome”. Geen letterlijke vertaling maar een gevoelsvertaling.

Ole Hansom geeft op die manier direct aan dat we vanuit Scandinavë inspiratie hebben gezocht en gevonden en het geeft via een eigen vertaling aan dat we allemaal knap en leuk willen worden gevonden. Een naam en nieuwe standaard van beprinten was gevonden!

Ons team bestaat uit 4 mensen: Bas (ontwerper), Saskia (realisatie en produktkeuze), Deborah (realisatie en produktkeuze) en Stefan (ondernemer). We vullen elkaar aan op veel vlakken en overlappen elkaar waar nodig.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *